Aircoservice

Een airco zorgt ervoor dat u comfortabel en koel kunt rijden. In de zomer zorgt de airco voor een koele auto, in de winter zorgt het er voor dat uw auto niet beslaat aan de binnenkant.

Airco-onderhoud
De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van het airco vloeistof, ookwel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan € 500. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Laat dus jaarlijks een airco check uitvoeren.

Airco bijvullen
Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. ‘Frisse bestuurders’ reageren alerter en zijn tot dertig procent minder vaak betrokken bij auto-ongelukken. Wij hebben drie verschillende airco onderhoud pakketten. Om de airco bij te vullen gebruiken wij altijd de beste producten.

Service
Bent u benieuwd of uw airco nog in optimale conditie is? Wij kunnen dit zorgvuldig voor u controleren, hier brengen wij geen kosten voor in rekening.
Wilt u een aircoservicebeurt laten uitvoeren? Dan kunt u op korte termijn bij ons terecht.
De kosten voor een airco beurt zijn: € 64,50 (incl. 100 Gr koudemiddel)
Airco beurt met anti- bacteriële behandeling: € 89,95

AIRCO REINIGING & REFRESH € 29,-
Met de airco onderhoudsbeurt Airco Reiniging & Refresh reinigen wij de airco van bacteriën, gisten en schimmels. We voorzien uw airco tegelijk van een frisse geur. * Advies vervang ook gelijk het pollenfilter

AIRCO SERVICEBEURT € 90,-
De Airco Servicebeurt betekent een volledige bijvullling/vervanging en recycling van het koudemiddel van uw airco*, volgens officiële STEK-eisen.

AIRCO COMBI-SERVICEBEURT € 119,-
De Airco Combi-Servicebeurt betekent een volledige bijvullling/vervanging en recycling van het koudemiddel van uw airco*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien reinigen wij uw airco. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes. Ook hier voorzien wij uw airco van een frisse geur. advies vervang ook gelijk het pollenfilter.

*Prijzen en recycling op basis van koudemiddel R134a, voor R1234yf gelden er andere tarieven.
*Prijzen zijn incl BTW

Chat openen